Hakkımızda

Manisa Süt Üreticileri Birliği 2005 yılında 44 üyenin bir araya gelmesi ile kurulmuştur. 2005 yılında 7 Süt Birliği ile Tarımsal Süt Üreticileri Birliğini oluşturularak 2006 yılında Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliğine üye olunmuştur. Aktif faaliyetlerine 2007 yılında başlamıştır.

Kanunen verilen yetkiler doğrultusunda faaliyet göstermekle beraber Manisa Merkez, Salihli, Ahmetli, Turgutlu, Alaşehir,, Sarıgöl, Köprübaşı, Gördes, Akhisar, Kırkağaç, Soma, Saruhanlı, Gölmarmara ilçelerimizden üyelerimiz mevcuttur.

Birliğimizin Manisa Merkez başta olmak üzere Salihli, Alaşehir, Gördes ve Akhisar ilçelerimizde şubelerimiz mevcut olup ayrıca Sarıgöl, Turgutlu, Soma, Kırkağaç, Saruhanlı ilçelerimizdeki İlçe Tarım Müdürlüklerinde irtibat büroları bulunmaktadır.

Tüm üyelerimizin Süt ve Anaç Sığır Desteklemesi icmalleri ve listelerinin düzenli takibi yapılıp Ulusal Süt Kayıt Sistemine girişleri de yapılmaktadır.2006-2007-2008- 2009-2010-2011-2012-2013 yılları Süt ve Anaç Sığır Destekleri banka hesabımıza düştüğü tarihten itibaren 7 gün içerisinde üyelerimizin hesaplarına aktarılmıştır.